Nieuwbouwproject Tichellande te Druten

Tichellande dankt haar naam aan de oude tichelgaten die in het woongebied liggen. De historische waterpartijen vormen met hun omliggende begroeide randen het groene hart van de nieuwe wijk. De ligging aan of zeer nabij het water, in de vorm van de tichelgaten of een brede sloot, afgezoomd door groen, geven een heerlijk gevoel van vrijheid.

Tichellande heeft de schoonheid en ruimte van het water. Maar ook de afwisseling in woningtypologie en uitstraling, die zo kenmerkend is voor een dorpse sfeer, wordt Tichellande binnengebracht. Veel variatie en toch eenheid in wonen; je kunt het al ‘proeven’ als je door de reeds gerealiseerde straten loopt.

Tichellande fase 10 B 8 royale twee-onder-één-kap woningen

Vanuit de royale zij-entree treedt u binnen in deze mooie twee-onder-een-kapwoning, waar zich het toilet en de meterkast bevinden. Vanuit de entree komt u binnen in de leefruimte, met aan de tuinzijde de prachtige woonkeuken over volle breedte en aan de voorzijde de ruime lichte woonkamer met erker. Het is mogelijk deze woning kosteloos te spiegelen. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers van ca. 8, 12 en 16 m² en de badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en wastafel. De ruime vrij indeelbare zolder is te bereiken met vaste trap, hier bevindt zich witgoedaansluiting en CV-opstelling.

Verkoopprijzen tweekappers vanaf € 351.000,= v.o.n.

 

Interesse in Tichellande? WIj nemen graag contact met je op