Hypotheken via Hans Janssen Druten

Een groot deel van ons inkomen gaat op aan maandelijkse woonlasten. Iedereen wil dat deze vaste lasten zo laag mogelijk zijn. Dit kan door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en de meest aantrekkelijke verzekeringen.

Een hypotheek is een persoonlijke zaak, want ieder mens is verschillend. Daarom is het bij de keuze van jouw hypotheek belangrijk om niet alleen naar de laagste rente te kijken. Jouw woonlasten worden namelijk ook bepaald door: jouwgezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen, jouw fiscale positie, jouw werk, zekerheden die je wenst en jouw ambities voor de toekomst.

Wij inventariseren jouw persoonlijke situatie en jouw toekomstplannen en – wensen. Ook maken wij op basis daarvan een prognose van jouw financiële situatie op langere termijn. De Hypothecair Planner maakt hiervoor gebruik van professionele planningssoftware. Op basis van jouw eigen woning of ander vastgoedbezit zoekt de Hypothecair Planner voor je de juiste balans tussen zekerheden en risico’s. Het advies van de Hypothecair Planner gaat verder dan de hypotheek alleen. Bij de Erkend Hypothecair Planner sta jij centraal.

Ronald Gielink (hypothecair planner) en Nicole Kouwenberg-Van den Berg (commercieel mederwerker binnendienst) kunnen je uitgebreid informeren over jouw mogelijkheden, want…

Later begint vandaag.

Wij geven je advies over de verschillende hypotheekvormen en jouw mogelijkheden en bekijken samen met jou welke hypotheek het beste bij je past. Daarbij profiteer je nu van de laagste maandlasten en creëer je financiële mogelijkheden om straks jouw dromen te realiseren.

Hypotheekvormen

Hypotheken zijn er in verschillende vormen die ook nog eens met elkaar kunnen worden gecombineerd. Daarom is er altijd een hypotheek die bij je past.

Ben je op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of wil je jouw bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan contact met ons op voor een gedegen hypotheekadvies. Wij adviseren je niet alleen, maar onze erkend hypothecaire planner begeleidt de gehele hypotheekaanvraag van begin tot het eind. Wij zijn lid van de N.V.H.P. (Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners). Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Als onafhankelijk makelaar hebben wij geen eigen hypotheekadviseur in huis maar werken wij samen met een aantal onafhankelijke adviseurs en handelsbanken in Maas en Waal.

Contact